De afgelopen tijd hebben we meerdere keren gesproken met onze doelgroep. Vandaar dat we een goed beeld hebben van jullie wensen over hoe onze zorgverlening eruit moet gaan zien. Om hier dieper op in te gaan or­ga­ni­seer­de Gay Living een bijeenkomst.

Zorgverlening bij Gay Living

Op deze bijeenkomst over zorgverlening zijn we in gesprek gegaan met professionals uit de zorg. Met kennis van zaken over zorg, elk op hun eigen terrein. Onder andere over de thuiszorg en wie voor ons de juiste partners zijn om mee samen te werken. Niet alleen het leveren van zorg kwam aan bod, maar ook de bouwtechnische kant hiervan bij het realiseren van een Gay Living-huis. Onze appartementen worden ‘levensloopbestendig’ gebouwd, bovendien met veel aandacht voor gemeenschappelijkheid. Daarnaast houden we jullie wensen goed in het oog, kortom: we geven de zorg samen vorm.

Wonen en zorg op jouw manier

Gay Living richt zich op het realiseren van woonprojecten, die passen bij jouw levensstijl en een veilige plek zijn als je zorg nodig hebt. Anders gezegd, wonen in een open leefomgeving met gelijkgestemden, waarbij in de appartementen hulpmiddelen pas zichtbaar zullen zijn als de zorgbehoefte dat vereist. Met zorgverleners die onze gemeenschap een warm hart toedragen en begrijpen. En er is altijd ruimte voor zorg op maat, daartoe bekijken we elke situatie van  bewoners afzonderlijk en blijven in gesprek. Nieuwe initiatieven, zoals die ontstaan nu iedereen langer thuis blijft wonen, houden we nauwlettend in de gaten. Bijvoorbeeld met domotica om de dienstverlening rond de zorg persoonlijk en gebruiks­vriendelijk te laten zijn.

Meer weten over levensloopbestendig wonen?

Gay Living

Door Gay Living

Gay Living draagt substantieel bij aan het behoud van een actief leven, levensgeluk en de emancipatie van LHBT’ers in onze samenleving.