Kort geleden plaatsten we een bericht op Facebook om in contact te komen met LHBT-makelaars. We hebben aardig wat reacties ontvan­gen, maar we horen graag van makelaars in meer steden. Heb jij als makelaar interesse? Laat het ons weten.

Gay Living zoekt LHBT-makelaars

Gay Living is op zoek naar onroerend goed in veel grote steden in het land. Binnenkort plaatsen we zoekopdrachten bij verschillende makelaars en jij kunt er daar een van zijn. Makelaarskantoren die ons concept goed begrij­pen en/of onderdeel zijn van de plaatselijke LHBT-gemeenschap hebben de voor­keur. Heb je als makelaar interesse? We horen het graag. Bel ons of stuur een bericht (zie onder­staan­de link voor meer informatie).

Gay Living zoekt onroerend goed

Help ons op weg

Ben je geen makelaar? Help ons dan op weg en deel dit bericht via social media of je eigen netwerk. In de komende periode zullen we iedereen benaderen die een reactie heeft gestuurd om de kaders van de zoekopdracht nader toe te lichten.

Gay Living

Door Gay Living

Gay Living draagt substantieel bij aan het behoud van een actief leven, levensgeluk en de emancipatie van LHBT’ers in onze samenleving.