De universiteit Leiden doet onderzoek naar de woon-zorgbehoefte van roze ouderen in Utrecht. Daartoe werkt hoofdonderzoeker dr. Florien M. Cramwinckel samen met Cosbo en de adviescommissie LHBT-beleid van de gemeente Utrecht.

Hoe staat het ervoor met roze ouderen in Utrecht?

Aan de ene kant wordt met deze vragenlijst door de onderzoekers in kaart gebracht hoe het gaat met de roze ouderen in de gemeente Utrecht. Wat zijn de zorgbehoeften van deze doelgroep? Aan de andere kant wil men met het onderzoek zicht krijgen op mogelijke tekortkomingen in de reguliere ouderenzorg. De uitkomsten kunnen bovendien bijdragen aan  betere ouderenzorg.

Het onderzoek is anoniem en strikt vertrouwelijk

Het invullen van de vragenlijst is anoniem en vrijwillig. U kunt meedoen als u ouder bent dan 60 jaar en zich identificeert als homoseksueel, lesbisch, biseksueel en/of transgender. Niet alleen als u zichzelf als homoseksueel, lesbisch of biseksueel beschouwt, maar ook als u zich aangetrokken voelt tot mensen van hetzelfde geslacht, horen wij graag van u. Doe dus vandaag nog mee!

 

Ga door naar het onderzoek van de universiteit Leiden

Gay Living

Door Gay Living

Gay Living draagt substantieel bij aan het behoud van een actief leven, levensgeluk en de emancipatie van LHBT’ers in onze samenleving.